Välkommen till Morgondoppets Vänner

Nu kan vi introducera vårt andra kvarter i Norra Borstahusen. Med närhet till havet, vid natursköna Borstahusen, hittar du Sockergränden. Här finns matbutik, restauranger och aktiviteter. Annars hittar du centrala Landskrona bara en cykeltur bort.

Se filmen om Kvarteret Morgondoppet

Hur är livet i Borstahusen? Det kan vi inte svara på exakt, men vi tänker oss det ungefär såhär.

Husen har...

Trädgård
Alla hus har trädgårdsytor. Här kan du odla, sola, låta barnen ränna omkring eller göra vad du vill.
Takterass
Vi ville utnyttja alla ytor och därför har två av husen fått en terass på taket. Härifrån kan du blicka ut över Borstahusen.
Lyxiga material
Råa, industriella detaljer möter eleganta möbler i kök och badrum. Material som betonggolv och träbjälkar i taket är genomgående på nedre plan. I köket finns bänkskiva i kvartskomposit, spis från italienska Bertazzoni och beslag från Buster + Punch.
Energieffektivitet
Husen byggs som passivhus vilket innebär att man får väldigt låga driftskostnader och friskt inomhusklimat. Alla husen certifieras enligt FEBY18.

Småskalig kvarterskänsla

Vårt andra projekt i Borstahusen! Sockergränden kommer att präglas av en stram, stilren arkitektur som övergår i en originell, djärv taksilhuett med grönskande sedumtak som bidrar till såväl kvarterets unika karaktär och skyline som att rent visuellt knyta an till passivhusens miljötänk och energieffektivitet.

I Borstahusen finns livet

Oavsett om det innebär friluftsliv, härliga middagar, en tur med båten eller en dag på stranden så hittar du det här i Borstahusen.

Golf
Spela i Sveriges bästa golfstad. Landskrona Golfklubb finns bara ett stenkast från kvarteret och här spelar du omgiven av vacker natur på välskötta banor.
Restauranger
Bara en fika eller en öl? En hel trerätters? Kanske en fiskburgare? Det spelar ingen roll vad du är sugen på, allt finns på gångavstånd från kvarteret. Eller varför inte ses på grillplatsen nere vid havet?
Bad
Du har hela tre badplatser att välja på. I hamnen vid piren finns Cement, precis nedanför området hittar du en sandstrand, och sist men inte minst Lill-Olas. Det är en badstrand med ganska långgrunt vatten som lämpar sig väl för barnen. Men det finns också en brygga för den som vill ta sig ett djupare dopp.
Båtliv
I småbåtshamnen kan man hyra båtplats. Här finns också Borstahusens Segelsällskap.
Friluftsaktiviteter
I området finns skogspartier, Glumslövs backar, sandstränder och gångstigar. För den som vill ut och springa eller vandra finns det gott om vägar att upptäcka, tex Skåneleden som har en etapp mellan Landskrona och Rydebäck.
Kultur
Borstahusens Konstförening driver Pumphusets Konsthall som du hittar i hamnen. Där finns även ett museum för dig som vill lära dig mer om Borstahusens historia.
Sport
I Borstahusen kan du hitta minigolf, boulebanor, utegym och beachvolleyboll. Här finns även en fotbollsklubb; Borstahusens BK. Om man känner för att ta det lite mer lugnt finns det ett spa.
Skolor
Barn i Borstahusen har aldrig långt till skolan. Här finns gott om förskolor och de äldre barnen kan välja på Engelska Skolan och Västervångskolan som båda har elever från F-9.
Hus 1
Såld/
  • 182 kvm
  • 6 rok
Hus 2
Såld/
  • 136 kvm
  • 6 rok
Hus 3
Såld/
  • 169 kvm
  • 7 rok
Hus 4
Såld/
  • 182 kvm
  • 6 rok

Kontakta oss

För frågor om husen kontakta ansvarig mäklare på Mäklarhuset Rickard Lind.


Box 21, 261 22 Landskrona
rickard.lind@maklarhuset.se
0727-12 50 45
[contact-form-7 id=”37″]

Vi ville skapa ett kravlöst livsstilsboende där den där lyxiga hotellkänslan möter hemtrevligt, där man får mer tid över till att leva ett aktivt liv, i ett område som kan erbjuda det rakt utanför dörren.

Robin Berkhuizen

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så missar du inga uppdateringar om projektet, säljstart eller annan information.