Om morgondoppet

Så här tycker och tänker vi när det gäller hus.

Det är roligare att ta den svåra vägen

Vi bygger hus som man mår bra av att bo i. Som man längtar till. Som ger ro, trygghet och skapar en känsla av stolthet. När somliga helst tar enklaste (och billigaste) vägen från tomt till färdigt hus, tänker vi lite annorlunda. Vi drar oss inte för att gå dubbla sträckan efter vackrare tegel, mer gediget trä eller ett nytt material som ingen annan vågat prova.

Vi har en stor tilltro till vad magen tycker. Ett Morgondoppet-hus måste vara vackert, originellt och välbyggt på ett sätt syns och känns. Nya hus är dyra, därför gör vi allt vi bara kan för att du ska få så mycket som möjligt för varje krona. Och att det fortfarande ska kännas bra efter 20, 30 och 50 år.

Beroende på platsen och även kundönskemålen så erbjuder vi tre slags ägandeformer; äganderätt, traditionell bostadsrätt samt bostadsrätt med rätt till uthyrning. Det sistnämnda är vanligast på platser där det är stor efterfrågan på semesterboenden. I Morgondoppet Lyet har vi valt att bygga äganderätter.

Vill du veta mer om hur vi tänker och vad vi planerar härnäst? Skicka gärna ett mejl till info@morgondoppet.se eller ring +46 70 491 70 92