De hjälper dig hyra ut – eller bara lyxa till

För den som har ett hus i Funäsdalen är möjligheterna oändliga. Du kan välja att bo här året om och njuta av säsongernas färgskiftningar, eller så spenderar du bara vissa perioder vid Funäsdalsbergets rötter. Du kan välja att ha huset helt för dig själv, eller hyra ut den emellanåt. Oavsett hur du vill nyttja ditt fjällhus så finns det verksamheter i Funäsdalen som kan hjälpa dig.

Stugvärden grundades av Hasse och Christina 2011. Idag tar de hand om mer än 150 objekt runt om i Funäsfjällen och har ett femtontal anställda. Nu erbjuder de även tjänster till dig som inte vill hyra ut, men gärna har allt fixat inför ditt besök till fjällboendet.

En stugvärd är viktig för den som hyr ut sitt boende i Funäsfjällen. De ställer i ordning och förbereder huset inför ett besök, tar emot gästerna och städar efteråt. Stugvärden erbjuder alla de tjänsterna och har dessutom en egen plattform för uthyrning.

För dig som vill hyra ut

Det är enkelt att hyra ut sitt boende i Funäsdalen, om man vill. Det finns flera aktörer som erbjuder förmedlingstjänster, som Stugvärden, Destination Funäsfjällen och Funäsdalen Berg & Hotell, men man kan också välja att sköta stora delar själv.

För dig som vill ha vardagslyx

För den som vill hyra ut finns det alltså all världens möjligheter. Men Stugvärden kan också hjälpa dig som inte vill hyra ut. Ett hus i fjällen behöver en del kärlek, speciellt om den får stå tom ibland. Stugvärden kan hjälpa dig med städ, bäddning, brasved och uppvärmning av huset så allt är färdigt när du kommer på besök. Egentligen allt de vanligtvis hade gjort inför ett besök av en hyresgäst.

Om du vill att ditt äventyrshus ska vara en fristad från vardagens stress och bestyr så är det här lösningen för dig.

Reservera ditt radhus i Morgondoppet Funäsdalen idag!