Om Morgondoppet

Det är skillnad

mellan att

bo bra

och att leva bra.

Någonstans i skarven mellan Svealand och Norrland passerar du en osynlig gräns. Eller vänta lite, det är faktiskt en väldigt synlig gräns. Naturen förändras. Ljuden förändras, precis som ljuset, människorna och djuren. Det blir liksom lite vildare och vänligare på samma gång. Stress handlar inte längre om powerpoint eller mejl. Det handlar om att hinna ner till sjön innan öringen gått och lagt sig. Eller om att hinna springa ända upp till fjälltoppen innan orken tar slut. Man kan bo bra på många platser. Men att leva bra är något helt annat.

FRITID, DELTID
ELLER ALLTID?

Funäsdalen är populärt. Både som åretruntboende och som semesterboende. Alla våra hus är byggda som åretruntboenden med hög standard och säljs som äganderätter. Med det sagt funkar de utmärkt både för dig som vill bo här permanent och för dig som vill kunna komma och gå. Och dessutom hyra ut när du inte är på plats.

Just nu planerar vi för 11 hus nära Funäsdalssjöns östra kant. När du tittar ut ser du blått vatten så långt ögat når. Lyfter du blicken ser du fjället Sylarna, där högsta toppen når ända upp till 1768 meter över havet. Tystnaden syns inte men den finns där. När du öppnar altandörren eller när du tar morgondoppet i sjön. Här bor du bra och här lever du bra. Ja, inte bara du. Hela familjen.

VI TÄNKER FÖRST
OCH BYGGER SEN

Vi vill bygga hus med en kvalitet utöver det vanliga, som kompletterar området runt omkring dem. I Funäsdalen började vi med att besöka byn och fjället. På Härjedalens Fjällmuseum hämtade vi inspiration både från det vackra huset och dess innehåll. Vi tog in naturen och självklart tog vi oss tid att känna in livsstilen här.

Det lönar sig att lägga lite extra tid på förarbetet och detaljerna.  Husen i Funäsdalen kommer inte bara bli vackra och välkonstruerade, de är utformade med praktiska detaljer som kan förenkla och förgylla livsstilen här uppe. Till exempel har alla hus en egen aktivitetsentré med extra ytor som ger plats till pjäxor, skidor och tjocka ytterkläder. Garaget har designats för att ge plats till en lite större bil med takbox och möjlighet att använda garagetaket som förvaringsutrymme.

Priser och säljstart Morgondoppet Funäsdalen

De 11 radhusen vi bygger i Funäsdalen är nästan identiska, med vissa små skillnader i boyta. Husen säljs för 6 595 000 – 7 795 000 kr.

Säljstart blir i februari. I god tid innan dess kommer vi lansera en bostadsväljare som du kan använda för att reservera just det radhus du vill ha. Det är först till kvarn som gäller men förtur för dig som vill ha ett året runt-boende.

Lämna en intresseanmälan om du är nyfiken, så håller vi dig uppdaterad och du blir bland de första som får veta när säljstarten drar igång.

Intresseanmälan
Morgondoppet Funäsdalen

Sugen på att bli en Morgondoppare? Vill du veta mer? Gör din intresseanmälan här nedan, så återkommer vi med mer info och senaste nytt, så fort det finns mer att berätta om Morgondoppet Funäsdalen.

För dig som är extra nyfiken

Radhusen vi bygger i Funäsdalen är skapta för dig som vill uppleva äventyr och fjälliv året runt. Ladda ner ritningarna och dröm dig bort! Notera att du kan välja mellan två olika planlösningar på våning ett och tre. Här kan du också ladda ner vår rumsbeskrivning.

Ladda ner ritningar här

Ladda ner rumsbeskrivning här