Letar du efter en bostad i Funäsdalen?

Många drömmer om en bostad i Funäsdalen. Med den lilla byn vid Funäsdalsbergets rötter som din bas kan du maximalt utnyttja allt som Funäsfjällen erbjuder dig. Friluftsaktiviteter året runt, vacker natur överallt, och mängder av härliga matupplevelser precis runt knuten. Det är inte alls konstigt att många söker efter en bostad här. Men det gör så klart att det är tuff konkurrens om husen. Så vad finns det för alternativ?

1. Gå in och titta på Hemnet, Booli och Boneo

Vi tar det mest självklara först. På bostadsplattformar som Hemnet och Boneo kan du hålla utkik efter objekt i och runt Funäsdalen. Enkelt och smidigt, men det kan ta tid innan rätt bostad dyker upp – om det någonsin gör det.

2. Skriv upp dig på vår intresseanmälan!

Om du söker en bostad med det där lilla extra, så bygger vi just nu 11 drömhem inne i centrala Funäsdalen. Med utsikt över Funäsdalssjön och med Funäsgondolen i ryggen har de en perfekt placering för dig som snabbt vill kunna komma ut på äventyr. De är dessutom omsorgsfullt utformade för att passa friluftsentusiaster, med egen aktivitetsentré och ett väl tilltaget garage med plats för takbox, kanot eller skoter.

Gå vidare till intresseanmälan

3. Anmäl dig till Härjegårdars intressebank

Härjegårdar är det kommunala bostadsbolaget i Härjedalens kommun. De erbjuder hyreslägenheter runtom i hela kommunen, inklusive Funäsdalen. Om du söker efter en hyresrätt så är en anmälan till deras intressebank ett bra första steg.

Du behöver inte bestämma dig idag

Du kan alltid ångra dig senare, men fyll i vår intresseanmälan idag för regelbundna uppdateringar om vårt projekt i Funäsdalen. Säljstart i december!