Malin Nyström blir mäklare för Morgondoppet Funäsdalen

Malin Nyström på Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå är den officiella mäklaren för Morgondoppet Funäsdalen. Med sin mångåriga erfarenhet och gedigna lokalkännedom blir hon en trygg partner för dig som funderar på att köpa ett av våra äventyrshus och inleda ett nytt kapitel i Härjedalen.

Malin kommer ursprungligen från Stockholm men flyttade till Härjedalen redan 1995. Hon jobbade först inom turismnäringen men utbildade sig till mäklare och har sen dess öppnat två fristående mäklarkontor.

– Det är lite annorlunda att jobba som mäklare här än i storstaden. Det är större geografiska ytor och folk är mindre säkra på exakt var de vill bo. Vi måste vara ambassadörer både för projekten vi representerar och för området i stort. Och så finns det ju en mycket större variation i vilka typer av objekt som finns på marknaden.

För att kunna hantera den här variationen, och erbjuda en större trygghet till sina kunder, har Malin sett till att ha en fastighetsjurist kopplad till mäklarkontoret. På byrån jobbar även kollegan Nina Wenker, som är mäklarassistent och inredare.

– Vi kompletterar varandra. Jag har bakgrund som elitfotbollsspelare och är en tävlingsinriktad människa i grunden, väldigt petig och noggrann med att allt ska vara rätt. Det gör mig till en bra säljare och en trygg part vid kontraktsskrivning. Nina tar hand om allt det mjuka, det som jag har svårare för och som hon är jätteduktig på.

Tillgänglighet är A och O

Det är tydligt att Malin känner ett stort engagemang för sitt arbete. Utöver ambassadörsskapet och lokalkännedomen är det just tillgänglighet hon lyfter fram som utmärkande för hennes arbetssätt.

– Vi tar inte på oss för många projekt samtidigt, bara en eller två större projekt på en gång. Då kan jag verkligen fokusera på att alltid kunna möta kundernas intresse. Att vara tillgänglig när de är tillgängliga, 24/7. Då gäller det så klart att man verkligen brinner för de objekt man jobbar med.

Genomtänkt design och en by som lever året om

Malin har haft en dialog med Morgondoppet sen tidigt i projekt, och anser att husen har många fina kvaliteter.

– Läget är riktigt bra, och storleken sticker ut. Sen är det en fin layout och ett genomgående bra tänk i projektet. De som vill flytta hit med familj söker ofta efter en helt annan standard än det man annars hittar häromkring, men Morgondoppet har precis det de letar efter. Med placering centralt i Funäsdalen får man ju också närheten till skola och alla butiker och restauranger i centrum.

Malin känner väl till Funäsdalen som ort och pratar varmt om fördelarna med att bo i området. Bland annat att det finns aktiviteter året om.

– De har lyckats jättebra med det som destination, att det är levande hela året. Sen är det lite lagom storlek på byn med bra trafik in från Röros och norska gränsen, det bidrar till att skapa ytterligare liv och rörelse. Utöver det finns det en bra infrastruktur, och skolan är ett stort plus så klart. Ser man till området runtomkring så finns här mycket att upptäcka, det är ett stort område med två dalar som erbjuder många fina naturupplevelser. Man får ju inte tråkigt direkt, om man säger så.

Nyfiken på äventyrshusen i Funäsdalen? Kontakta Malin idag!

Mejl: info@funasdalenfastighet.se

Tele: 0705-88 61 27