Projekt

Morgondoppet

i dåtid,

nutid

och framtid.

Funäsdalen

I Funäsdalen bygger vi 11 radhus i två etapper. Platsen där vi bygger ligger bara ett golfslag från Funäsdalssjöns östra strand. På andra sidan sjön anar du höga fjälltoppar och vart du än tittar möts du av vacker natur. Här bygger vi både för dig som vill bo permanent och dig som söker semesterboende med möjlighet att hyra ut. Husen är äganderätter, 3 1/2-plansradhus varav sju är 146 kvadratmeter och tre är 215 kvadratmeter. Materialen som vi använder är bland annat kärnfuru, ull, tegel, ek och tjärad gran.

Mer om Morgondoppet i Funäsdalen

Sockergränden

Vårt andra projekt i Borstahusen – Sockergränden, som är under uppbyggnad – präglas av en stram, stilren arkitektur som övergår i en originell, djärv taksilhuett med grönskande sedumtak, som bidrar till såväl kvarterets unika karaktär och skyline som att rent visuellt knyta an till passivhusens miljötänk och energieffektivitet.

Mer om Sockergränden

Borstahusen

Vårt första projekt byggdes i idylliska Borstahusen som ligger mellan Helsingborg och Landskrona. Med inspiration från orienten skapade vi radhus som både vunnit utmärkelser och kärlek från sina ägare. Målet var att skapa unika bostäder och vi vågar nog påstå att vi lyckades. I dessa charmiga hus möter diamantslipade betonggolv, synliga takbjälkar och stora glaspartier både handslaget tegel och solida mässingsplåtar.

Mer om Morgondoppet i Borstahusen