Låt någon annan fixa inredningen

Vår samarbetspartner Permia har inrett fjällvärden sedan 1982. Lyxigt, smart och smidigt.

Oavsett om du vill bo permanent i ditt äventyrshus eller bara under delar av året, så är inredningen pricket över i:et. Med rätt inredning tar du ditt radhus till nästa nivå, och skapar en mysig oas mitt i de jämtländska fjällen.

Vi vet precis hur det är. Ibland vill man själv inreda sitt hus, lägga kärlek på varenda detalj och möbel. Och ibland vill man slippa beslutsångesten och bara låta någon annan göra jobbet åt en, så man kan fokusera på att ta reda på hur mycket skidor man rimligtvis kan åka på en dag.

Vi har inlett ett samarbete med inredningsföretaget Permia, som älskar fjällen precis lika mycket som vi. Kanske till och med ännu mer. De har inrett hem i fjällen i 40 år, så de vet precis hur de här husen ska se ut, och deras tre ledstjärnor – god design, hög kvalitet och funktionalitet – passar väl överens med det som Morgondoppet står för.

Allt du behöver veta

Använd knapparna nedan för att ladda ner mer information om Permia och möbelpaketen för de olika radhusen. Kostnaden är 356 817 – 375 049 SEK beroende på hus (se offerter för detaljerad prissättning).

Läs mer om Permia

Möbelpaket för lgh A (hus 1-3)

Offert för lgh A (hus 1-3)

Möbelpaket för lgh B & C (hus 1-3)

Offert för lgh B & C (hus 1-3)

Möbelpaket för lgh D (hus 1-3)

Offert för lgh D (hus 1-3)